10.11.11

christmas..a letter to santa!

Με αφορμη το αρθρο μια κοπελας..


Καθε χρονο τα παιδακια γραφουν γραμμα στον αη βασιλη.Ετσι και εμενα ηρθε η σειρα μου,αν και λιγο νωρις φετος..
Ολα τα παιδακια αυτο που επιθυμουν για δωρο αυτες τις μερες,τις μερες των χριστουγεννων,ειναι παιχνιδια,ρουχα και λεφτα.
Οχι,δεν λεω και εγω σαν παιδακι ηθελα αυτα,μα τωρα αλλαξα λιγο-πολυ ολα.Μεγαλωσα και αυτα που επιθυμω ειναι πολυ πιο σημαντικα..
Πρωτα απο ολα θελω την μαμα μου και τις αδερφες μου χαρουμενες και υγειεστατες!Επισης θελω χαρουμενους και τους υπολοιπους συγγενης-γιαγια,παππου,θειος,θεια κ.λ.π-.
Ενα ακομα πραγμα που θα ηθελα οι ανθρωποι που μας πληγωνουν να μαθουν με καποιο τροπο πως ειναι και να μετανιωσουν για αυτο που εκαναν.Τελος θελω ο μπαμπας μου να ειναι καλα οπου και αν ειναι,με οποιον και αν ειναι..


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!
αγαπημενη περιοδος τα χριστουγεννα-αν και βεβαια καθε χρονο ειναι και χειροτερα-φωτα παντου,μυρωδιες απο γλυκησματα,στολισμενοι οι δρομοι,στολισμενα τα σπιτια,τραγουδια να ακουγονται απο καθε σπιτι και καλαντα να σε ξυπνουν το πρωινο-ναι τα παιδακια με τα τριγωνακια-.Ναι!Σιγουρα τα χριστουγεννα ειναι απο τις πιο ομορφες γιορτες!Αγαπη σε ολα τα σπιτια,αγαπη μεταξυ των ανθρωπων,αγκαλιες,φιλια,δωρα,οικογενειες μαζεμενοι σε ενα σπιτι,μια ζεστη σοκολατα και επιτραπεζιο με φιλους.Ολα τοσο ομορφα.

Βεβαια δεν ειμαστε ολοι χαρουμενοι.Σχεδον ολοι θα εχουμε περασει αυτη την γιορτη με κατι που να μας στεναχωρει.Ενα προσωπο που απουσιαζει για δουλεια,ενα προσωπο που απουσιαζει γιατι χωρισατε,ενα -ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ- προσωπο που αγαπας και που σε "εφερε" στον κοσμο να ξεχναει την υπαρξη σου,ενα προσωπο που υπεραγαπας και εφυγε απο την ζωη..Τοσα,μα τοσα ασχημα πραγματα μπορει να εχουν συμβει και να σου χαλασουν ολη αυτη την μαγεια!

Καποια ακουγονται τοσο ομορφα,καποια παλι ακουγονται τοσο ασχημα που σκεφτεσαι"πωω κριμαα τι δυσκολα που περναει"ολα αυτα ομως ειναι απλα..ολα απλα ειναι στο μυαλο..σκεψου ομως να τα ζεις..σκεψου να σου λειπει καποιος τοοοσο πολυ..Και ναι το εχω ζησει..καθε χρονο το ζω ολο και περισσοτερο..και ημουν μικρη..ημουν μικρη οταν το πρωτο-εζησα...και ποναει..ποναει πολυ πιστεψε με..

*καλα χριστουγεννα σε ολους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ονειρα