27.9.11

my b-day..

Όταν η ώρα πάει 12 τα μεσάνυχτα και η μέρα αλλάξει και γίνει 28 θα ξημερώσει η δική μου μέρα!
Θα πρέπει να είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη και να έχω την ψυχολογία για μια νέα αρχή,όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα,όμως σίγουρα εγώ δεν είμαι ούτε χαρούμενη και ούτε είμαι ψυχολογικά ανεβασμένη για να βρω την δύναμη για μια νέα αρχή!
Όλοι είναι χαρούμενοι την ημέρα των γενεθλίων τους,εγώ μάλλον αποτελώ την εξαίρεση!
Είμαι βέβαιη οτι αυτό που αισθάνομαι δεν είναι ενθουσιασμός,αλλά μια ανεξήγητη μελαγχολία.Και ενώ κάποιος άλλος στην θέση μου θα ανυπομονούσε να περάσει η ώρα να του πουν χρόνια πολλά,εγώ δεν ξέρω αν θέλω να σταματήσει ο χρόνος ή να περάσει τόσο γρήγορα και τόσο αδιάφορα που να μην το καταλάβω!


Χρόνια μου πολλά λοιπόν..

Somebody tell me why i'm on my own,if there's a soulmate for everyone?

2 σχόλια:

  1. ξεκολλα λοιπον..απτη στιγμη που εχεις παραπονο απτη ζωη σου γιατι δεν την αλλαζεις.και δεν μιλαω για εξωτερικες αλλαγες.αλλα για αλλαγες που στους εξω δεν φαινονται.το μονο που φαινεται ειναι η διαφορετικη ενεργεια σου που τους στελνεις..με ενα χαμογελο που να βγαινει απο μεσα σου γιατι νιωθεις καλα.ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΟΜΩΣ.αν πιστευεις πως η ζωη σου ειναι χαλια δεν προκειται κανεις να στο αρνηθει.και παει τελειωσε.ετσι θα ειναι.αν ομως πιστευεις οτι καθε στιγμη που ζεις σ'αυτο τον πλανητη,σ'αυτη την πολη,σάυτη τη χωρα μ'αυτους τους ανθρωπους που τις ζεις ή ακομα και μονη σου αξιζουν τοτε εχεις βρει το νοημα της υπαρξεις σου.εισαι εδω για να ζησεις.παρε λοιπον αυτην την ευκαιρια και αξιοποιησε την οσο μπορεις καλυτερα!

    φιλικη συμβουλη απτις καλες;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα δέχομαι το ένα χτύπημα μετά το άλλο!δεν έχω δύναμη για να κάνω την αλλαγή!πάντως ευχαριστώ πολύ και η συμβουλή είναι όντως απο τις καλές :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ονειρα